Abir Al-Sahlani kommer till Karlstad 16 maj

PRESSMEDDELANDE 2019-03-06

EU-valet: Abir Al-Sahlani kommer till Karlstad 16 maj

Den 26 mars är det val till Europaparlamentet. Torsdag 16 maj kommer Centerpartiets andranamn i EU-valet, Abir Ah-Sahlani, till Karlstad för att berätta vad hon vill utveckla, förändra och förbättra med EU.

– Jag vill ha ett EU som är mer effektivt och tar hand om stora frågor som är svåra för enskilda länder att lösa själva. Inom EU behöver vi också arbeta mer med jämlikhet och delaktighet, så att vi helt enkelt bidrar till möjligheter för fler, säger Abir Al-Sahlani (C).

Målet med att ta sig in i Europaparlamentet är att skapa ett Europa där ingen lämnas efter genom att bygga en stark europeisk union som är relevant för medlemsländernas alla invånare. Abir har bred politisk erfarenhet från arbete i Sveriges riksdag som riksdagsledamot och med internationella projekt. Hon besöker Värmland och Karlstad den 16 maj på Centerkvinnorna i Värmlands inbjudan.

– Abir är en av våra toppkandidater och hon har ett starkt engagemang i frågor som är viktiga för oss med jämställdhet, jämlikhet och mångfald. Värmland har många spännande satsningar och personer som arbetar med att öka delaktigheten och några av dessa kommer Abir få träffa, men vi har också ordnat med öppet föredrag för intresserad allmänhet, säger Marie Persson (C), ordförande Centerkvinnorna i Värmland.

Kontakt: Marie Persson, marie.persson@centerpartiet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s