Nätverksträff 16 augusti

Är du kvinna och kandiderar till en förtroendepost för Centerpartiet i årets val Välkommen på Centerkvinnorna Värmlands nätverksträffar!

Vi bjuder in alla kvinnor i Centerpartiet (även den som inte är medlem i Centerkvinnorna) som står på lista till kommun/landsting/riksdag i Värmland att ta del av tre nätverksträffar inför valet. Vi kommer på träffarna att fördjupa oss i ämnen som härskartekniker och hur man slår ner dem, retorik, media och ta plats. Allt för att du som politiker ska stärkas i din roll och ha tillgång till ett starkt och nära nätverk.

Valspurten är i full gång och vi kommer denna träff att ges tid att mingla och att diskutera valet. Hur har du marknadsfört dig i valet och vilka erfarenheter har vi tillsammans? Hur hjälper vi varandra framåt?

Vi kommer också att lyssna till Linda Take. Linda är en stark kvinna med en bakgrund inom bland annat elitidrott, studier, ledarroller, och eget företagande. Hon har också arbetat inom starkt mansdominerade miljöer. Linda kommer att inspirera kring att gå sin egen väg, att nå ut med sitt budskap, och att våga fatta beslut.

Plats: Vuxenskolan i Karlstad, Stapelgatan 2
Tid: Kl 17.30-20.00

Kostnad (dryck och mat ingår):
100 kr för medlem i Centerkvinnorna
150 kr för övriga

Anmäl dig via epost till ckvarmland@centerpartiet.se

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s