Nätverksträff 14 juni

Den 14 juni bjuder Centerkvinnorna i Värmland in till nätverksträff för medlemmar i Centerkvinnorna i Värmland och för kvinnor (även den som inte är medlem i Centerkvinnorna) för kvinnor som står på lista till kommun/landsting/riksdag.

När: 14 juni
Tid: kl 17.30 – 20.00 (föreläsning kl 18.00 – ca 18.45)
Plats: Clarion Hotel Plaza, Västra torggatan 2, Karlstad

Anmäl dig via mail till ckvarmland@centerpartiet.se senast den 12 juni.

Syftet med träffarna är att stärka gemenskapen och kunskapen hos våra politiker som är kvinnor. På träffarna diskuterar vi retorik, härskarteknik, debatteknik och andra ämnen som stärker oss och vår kunskap.

Den 14 juni gästas vi av Melinda From, grundare och VD White box, som kommer prata om jämställdhet som en förutsättning för tillväxt och innovation och hur hon tog sig av projektet Genius in ICT och dela med sig av lärdomar.

Efter föreläsningen minglar vi, samtalar kring det vi hört och delar med oss av våra tankar. Hur kan vi i våra politiska uppdrag främja en jämställd tillväxt?

Mer om Melinda
White Box grundare och VD Melinda From är innovation- och designingenjör och riktigt vass på komplexa utvecklingsprocesser och tjänstedesign. Hon har lång och värdefull erfarenhet från många års arbete med entreprenörskap, affärsmodellering och senior projektledning på strategiskt och operativ nivå i både offentlig och privat sektor.

Välkommen med din anmälan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s